Steel Seal™ Washing machine
Asko W6098X.W3

Belading 9 Kg - 1800 T/m

full color display Asko W6098C.W3

Full color TFT display

De intuïtieve bediening die het meerlijns-display mogelijk maakt ontworpen met de gebruiker in gedachten. Of je nu een doorgewinterde wasser bent of voor het eerst een wasmachine gebruikt, je zult het gemakkelijk vinden om de machine te bedienen.

Het display biedt toegang tot een breed scala aan wasprogramma’s en instellingen. Met slechts een paar tikken op het scherm kun je het perfecte programma selecteren voor je specifieke lading. Het scherm toont ook duidelijk de voortgang van het huidige programma, inclusief de resterende tijd, het toerental van het centrifugeren en andere relevante informatie. Dit stelt je in staat om je tijd efficiënt te beheren en je dag nauwkeurig te plannen.

Een ander opmerkelijk aspect van het TFT-display is de mogelijkheid om aanpasbare voorkeursinstellingen op te slaan. Als je bijvoorbeeld vaak dezelfde instellingen gebruikt voor bepaalde soorten wasgoed, kun je deze instellingen opslaan en met één druk op de knop activeren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je altijd de beste resultaten krijgt.

steel seal door

Steel Seal afdichting zonder rubber

De rubberloze wasmachine van Asko biedt een revolutionaire benadering van hygiëne in de wasruimte. In plaats van de traditionele rubberen deurrubbers die vatbaar zijn voor schimmel en bacteriën, maakt de Asko-wasmachine gebruik van geavanceerde technologieën om een waterdichte afdichting te behouden. Hierdoor wordt de vorming van schadelijke micro-organismen voorkomen en blijft je wasgoed fris en schoon. Deze innovatieve benadering van afdichting maakt de Asko-wasmachine net zo hygiënisch, zo niet hygiënischer, dan zijn conventionele tegenhangers. Geen zorgen meer over vervelende geurtjes en schimmelvorming in je wasmachine!

Quattro Construction kuip

De geavanceerde Quattro Construction-ophanging van de Asko-wasmachine is een baanbrekende technologie die zowel geluidswerend als duurzaam is. Deze unieke constructie omvat vier schokdempers die strategisch zijn geplaatst om trillingen en geluid tot een minimum te beperken tijdens het centrifugeren. Dit resulteert in een fluisterstille werking, zodat je ongestoord kunt genieten van je rust terwijl de wasmachine draait.

Bovendien draagt de Quattro Construction-ophanging bij aan de lange levensduur van de Asko-wasmachine. De verminderde trillingen verminderen de slijtage van interne componenten, wat resulteert in een langere levensduur van het apparaat en minder behoefte aan onderhoud. Dus, met deze innovatieve ophangingstechnologie ben je verzekerd van een wasmachine die niet alleen stil en vredig is, maar ook jarenlang betrouwbaar blijft werken.

Automatische dosering wasmiddelen

automatische dosering asko

Het automatische doseersysteem in de Asko W6098X.W3 is uiterst nuttig vanwege de precisie en gemak. Het maakt gebruik van een peristaltische pomp om wasmiddel en wasverzachter met de exacte hoeveelheid te doseren, gebaseerd op de belading en het type stof. Hierdoor voorkomt het verspilling en overmatig gebruik van wasmiddel, wat zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk is. Bovendien garandeert deze technologie consistente wasresultaten, zonder dat je elke keer opnieuw hoeft te meten of doseren, waardoor het wassen moeiteloos en efficiënt wordt.

Gebruiksaanwijzing Asko W6098X.W3

Vraag een herstelling aan

Vul het formulier in en we contacteren je snel voor een afspraak.