Over onze elektro hersteldienst

Welkom bij Gefixt, jouw vertrouwde elektro hersteldienst met meer dan 20 jaar ervaring in het repareren, installeren en onderhouden van allerlei elektro apparaten.

Wij zijn gepassioneerd door het bieden van een persoonlijke, correcte en vriendelijke service aan al onze klanten die problemen hebben met hun elektrotoestellen.

Gefixt, jouw partner voor witgoed apparaten

Onze ervaren en vakkundige technici staan voor je klaar om al je witgoedproblemen op te lossen. Of het nu gaat om je wasmachine, vaatwasser, droogkast… wij zorgen ervoor dat je apparaten correct en efficiënt worden gerepareerd, zodat je weer zorgeloos van je huishouden kunt genieten.

Bij Gefixt begrijpen we dat je tijd kostbaar is. Daarom bieden we flexibele afspraken aan en zorgen we ervoor dat onze technici altijd stipt op tijd zijn. Onze duidelijke communicatie zorgt ervoor dat je precies weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten of verrassingen.

Tevreden klanten, daar gaan we voor!

We zijn trots op onze lange geschiedenis van tevreden klanten en de duurzame relaties die we door de jaren heen hebben opgebouwd. We geloven dat het geheim van ons succes ligt in onze onophoudelijke toewijding aan kwaliteit, integriteit en een uitstekende klantenservice.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren witgoedhersteldienst, zoek dan niet verder! Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen en ervaar zelf de persoonlijke en correcte service van Gefixt.

Vraag een herstelling aan

Vul het formulier in en we contacteren je snel voor een afspraak.