Logo Gefixt

Foutmelding E20 Zanussi wasmachine

Bij een errorcode F20 is er een afvoerprobleem. Mogelijk te vervangen onderdeel.

Wij zijn gepassioneerd door het bieden van een persoonlijke, correcte en vriendelijke service aan al onze klanten.

Foutmelding F20 Zanussi wasmachine

Foutcode E20  bij een AEG wasmachine duidt op mogelijke afvoer problemen.Foutmelding Error 20. Bij een AEG wasmachine. Deze foutcode wordt meestal weergegeven wanneer er een storing of defect is opgetreden tijdens de cyclus afpompen van de wasmachine.

De pomp van een wasmachine is verantwoordelijk voor het wegpompen van het water. Na het wassen en centrifugeren. De elektronische  aansturing wanneer deze gaat pompen.

Er zijn verschillende redenen waarom de foutcode E20 kan optreden. Een van de mogelijke oorzaken is een pompstoring,  een defecte motorwikkeling. Dit kan leiden tot een onvermogen van de motor om naar behoren te functioneren.Hier door wordt de foutcode geactiveerd.

Andere oorzaak is een probleem met de afvoerbuis Dit kan bijvoorbeeld een foutieve communicatie tussen de motor en het besturingspaneel zijn. Een beschadigde printplaat of een storing in de sensoren die de motorprestaties meten. Problemen kunnen resulteren in een onjuiste aansturing van de motor en dus het optreden van de foutcode E20

Probleem op lossen? Er wordt aanbevolen om de wasmachine uit te schakelen en de stekker uit het stopcontact te halen. Laat de machine enkele minuten rusten en sluit vervolgens weer aan. Dit kan soms een tijdelijke reset van het systeem veroorzaken en de foutcode wissen.

foutmelding blijft verschijnen?Het is raadzaam om contact op te nemen met een erkende serviceprovider of met ons. Een professionele technicus kan de wasmachine grondig inspecteren, de motor en de elektronische motor aansturing controleren, en de nodige reparaties uitvoeren om het probleem op te lossen.

Het is belangrijk om geen pogingen te doen om zelf complexe reparaties uit te voeren, tenzij men over de juiste kennis en ervaring beschikt. Het inschakelen van professionele hulp zorgt ervoor dat het probleem op een veilige en effectieve manier wordt opgelost. De wasmachine kan dan weer naar behoren wassen.

Andere foutmeldingen AEG

Tevreden klanten, daar gaan we voor!

We zijn trots op onze lange geschiedenis van tevreden klanten en de duurzame relaties die we door de jaren heen hebben opgebouwd. We geloven dat het geheim van ons succes ligt in onze onophoudelijke toewijding aan kwaliteit, integriteit en een uitstekende klantenservice.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren witgoedhersteldienst, zoek dan niet verder! Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen en ervaar zelf de persoonlijke en correcte service van Gefixt.

Vraag een herstelling aan

Vul het formulier in en we contacteren je snel voor een afspraak.